MARLIN INSTALLATIETECHNIEK
 Loodgieter ● CV Monteur ● Rioolspecialist ● Installateur 

Reviews

 

Wij willen u vragen om uw ervaring te delen op onze website, indien u gebruik heeft gemaakt van onze diensten. Bij voorbaat dank.

Gastenboek

Danielle de Ridder
12-07-19 13:25:06
Marcel heeft vandaag een radiator uit de keuken weggehaald bij mij was een lastige maar in een uurtje was het gefikst, Marcel weet wat hij doet hij heeft netjes de cv ketel weer bijgevuld ik ben helemaal tevreden, hij werkt snel en professioneel,Marcel is vriendelijk en verstaat zijn vak top.

Expansievat verplaatsen 05-01-2019 – Anoniem
Marcel heeft bij ons het expansievat verplaatst van kruipruimte naar de meterkast. Deze bleek lek te zijn en Marcel heeft keurig netjes een nieuwe gehaald na overleg. Communicatie vooraf ging prima en hij was netjes op tijd en stond binnen 2 uur weer buiten. CV was netjes bijgevuld en ontlucht. Tevens nog wat tips mee gekregen m.b.t. verbeteren van het leidingwerk/ kans op lekkages. Helemaal top!
Prijs is niet het laagst, maar Marcel gebruikt alleen de beste materialen en heeft goed gereedschap dus het is zeker de moeite waard.

Radiatoren en leidingen verwijderen en afdoppen 20-12-2018 – Anoniem
Vriendelijke gast! Gewerkt volgens afspraak en zelfs mee gedacht in oplossingen. Mocht ik weer wat hebben weet ik welke vakman ik nodig heb voor loodgieter werkzaamheden. 
Bedankt Marcel!

Radiator verwijderen 26-11-2018 – Anoniem
Snelle service. Afspraken goed nagekomen. Top!

Aan- en afvoer voor afwasmachine 20-11-2018 – Anoniem
Goed werk volgens afspraak uitgevoerd.

Kleine lekkage onder de vloer van de badkamer 14-11-2018 – Anoniem
Top werk geleverd! Professioneel, goed advies en komt z’n afspraken na. Er was dan ook wel wat meer aan de hand dan een kleine lekkage. De foto’s van voor en na bevestigde dat het goed was dat er een professional bezig was geweest.

Verwarmingsbuis en fonteinkraantje 09-11-2018 – Anoniem
Zeer prettige samenwerking. Marcel werkt hard en netjes. Stuk verwarmingsbuis is vervangen en het kraantje in het toilet is gemonteerd. Marcel kwam zelfs nog diezelfde avond terug omdat bleek dat de aansluiting niet stevig genoeg aangedraaid was. Dit was overigens niet zijn schuld! Is bewerkbaar materiaal en hij wilde niet te strak aandraaien met een risico op het stukgaan van de waterslang. Zeer tevreden. Bij een volgende klus zal ik hem zeker weer vragen om de klus te klaren. Bovendien niet verlegen om een praatje, een prettige bijkomstigheid!

Water en afvoer in bijkeuken aansluiten 08-11-2018 – Anoniem
Marcel heeft de opdracht naar volle tevredenheid uitgevoerd. Marcel is een vakman.

Loodgieter 30-10-2018 – Anoniem
Geweldige ervaring, Marlin kwam en een lekt in een perfecte manier gerepareerd. Hij adviseerde me hoe ik beter voor de leidingen moest zorgen en wat ik vervolgens moest doen. 5 stars, recommended.

Vaatwasser installeren 14-10-2018 – Anoniem
Super fijn. De afspraak was snel gemaakt. Marcel was op tijd en heeft de klus snel en netjes geklaard. Hij was heel vriendelijk en ruimde alles netjes op. Mijn vaatwasser staat en ik ben super tevreden.

Extra stukje waterleiding plus kraan voor aansluiting op koelkast 14-08-2018 – Anoniem
Marcel heeft goed werk geleverd, keurig op tijd en volgens afspraak!

CV ketel omdraaien 13-06-2018 – Anoniem
Goed werk geleverd en steeds duidelijke communicatie.

Buitenkraan aanleggen 08-06-2018 – Anoniem
Vandaag een buitenkraan aan laten leggen door Marcel. Snelle reactie op mijn plaatsing, duidelijke afspraak over het te betalen bedrag, klus snel en netjes uitgevoerd. Ik ben er blij mee!

Leidingwerk en afvoer aanleggen tbv badkamer 04-05-2018 – Anoniem
Marcel heeft top werk verricht, snel, vakkundig en netjes. Hij heeft verstand van zaken en komt zijn afspraken na. Ik kan hem absoluut aanraden!

Overkapping voor paarden 25-04-2018 – Anoniem
Heel tevreden over de werkzaamheden van Marcel. Heeft de overkapping geplaatst en hier zijn we erg blij mee. Verder heeft hij ook nog wat klussen in ons huis opgeknapt. Zo heeft hij een lekkage verholpen aan een radiator, dit nadat onze hond deze had beschadigd. Ook diverse lampen opgehangen en andere kleine klussen. We zijn heel tevreden over de kwaliteit en de goede service!

Plaatsen buitenkraan 24-04-2018 – Anoniem
Ervaring is zeer goed. Marcel kon binnen 2 dagen al langskomen. Opdracht (trekken leiding en plaatsen buitenkraan) is netjes uitgevoerd. Gebruikt hoogwaardig materiaal. Heeft na de klus de boel netjes aangeveegd en opgeruimd.

Halfvrijstaand ligbad plaatsen 24-04-2018 – Anoniem
Opdracht is netjes uitgevoerd.

Radiator loskoppelen en weer vastmaken 24-04-2018 – Anoniem
Marcel kon op korte termijn onze klus uitvoeren. Werkt netjes en geeft prima uitleg.
  

 

Na het lezen van de reviews enthousiast geworden? Op zoek naar een loodgieter en CV monteur met hart voor zijn vak. Iemand die meedenkt in uw voordeel?

Bel of mail met Marlin Installatietechniek te Krommenie voor uw nieuwe badkamerinstallatie, CV-installatie, nieuw toilet of aanleg van uw riolering. Ook als u een loodgieter in Amsterdam of Haarlem en omstreken nodig heeft kunt u bij Marlin Installatietechniek terecht voor allerlei loodgietersopdrachten. 

 

 

 


 



 

 
 
 
 
Bellen
Map